Ro      Ru      En

 


Prima pagină  »  Revitalizare urbană
Revitalizare urbană
Training-ul de inițiere „Procesul de Revitalizare Urbană și etapele de realizare a Programului de Revitalizare Urbană”
Publicat: 22.08.2022   

La evenimentul de dezvoltare au participat și reprezentanții Primăriilor care sunt în proces de elaborare a Programului de Revitalizare Urbană: Ștefan Vodă, Leova, Rîşcani, Donduşeni, Otaci, Șoldănești și Anenii Noi.

Echipa Dezvoltare Urbană din cadrul Solidarity Fund PL în Moldova au oferit suportul cuprinzător de instruire în pregătirea și implementarea programului.

Programul de Revitalizare Urbană este un document strategic, realizat cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor orașului și a diminua discrepanțele de dezvoltare dintre zonele orașului. Procesul de elaborare a PRU este realizat cu suportul Agențiilor de Dezvoltare Regională și a facilitatorilor comunitari printr-o serie de consultări și discuții care setează pași concreți de îmbunătățire a zonei selectate.


Accesări: 1016

Alte Revitalizare urbană

Publicat: 02.09.2022   
Accesări: 725
Joi, 25 august 2022, a avut loc ședința Comitetului de Coordonare a procesului de elaborarea Programului de Revitalizare Urbană pentru municipiul Orhei, la care au participat și specialiștii din cadrul ADR Centru. Citeşte mai mult...
Publicat: 20.06.2022   
Accesări: 956
Vineri, 17 iunie 2022, în incinta Primăriei municipiului Orhei, a avut loc ședința Comitetului de Coordonare a procesului de elaborare a Programului de Revitalizare Urbană pentru municipiul Orhei. Citeşte mai mult...

ORHEI ÎN IMAGINI
Vezi galeria foto
Ultima actualizare: Vineri, 19 aprilie 2024
© 2024 Primaria orașului Orhei - Republica Moldova
Toate drepturile rezervate

 

PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 64823   Total ieri: 2405   Total azi: 1771